ПРОДУКТИ
Кошница

Начин на плащане

ПЛАЩАНЕ:

Заплащането на продуктите се извършва чрез:

  • в брой при доставка (наложен платеж);
  • чрез предварителен банков превод 
  • чрез дебитна/кредитна карта Visa, MasterCard или American express

 

1. Плащането на стоките от клиента  чрез Наложен платеж се извършва с Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод. Самата услуга не налага допълнителни усилия от страна на  клиента. Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“.  Еконт и Спиди са лицензирани пощенски оператори за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. За направеното от клиента плащане,  Еконт или Спиди издават разписка за пощенски паричен превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, който замества касовата бележка и е доказателство за извършено плащане.

Необходимо е клиентът да пази разписката, която се прилага и връща заедно с пратката, ако  той пожелае връщане или рекламация.

Всички пратки са с опция "Преглед преди плащане" (с изключение на пратките до Еконтомат). При отказ на клиента да получи пратката или част от нея, транспортните разходи в двете посоки са за сметка на получателя.

2. Ако желаете предварително да заплатите поръчката с банков превод(след завършване на поръчката ще получите банковите данни за нашата сметка ). Изпращането на поръчки, за които е избран начин на плащане с банков превод, се изпращат веднага, след получаване на сумата в банковата ни сметка. 

В случай, че заплащането по банков път се забави повече от 3 работни дни от извършване на поръчката,  можем едностранно да анулираме направената поръчка.