Доставка

ДОСТАВКА:

 Работим с куриерски фирми Еконт и Спиди.

Цени за доставка:

-до офис  - 4.90лв

-до адрес - 5.40лв

При поръчка над 150лв, доставката е безплатна

Срокът за доставка е до 2 работни дни след датата на поръчка. Ако по някаква причина се наложи забавяне на поръчката, ще се свържем с вас по имейл или телефон. За малки населени места без офиси на куриер е възможно забавяне на доставката с 1-2 дни

 

ПЛАЩАНЕ:

Заплащането на продуктите се извършва чрез:

  1. наложен платеж при получаването им от куриера
  2. банков превод по сметка на фирмата
  3. с карта Visa. MasterCard или American express

1. Плащането на стоките от клиента  чрез Наложен платеж се извършва с Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод (куриера ни плаща сумата по банка). Самата услуга не налага допълнителни усилия от страна на  клиента. Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“.  Еконт и Спиди са лицензирани пощенски оператори за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. За направеното от клиента плащане,  Еконт или Спиди издават разписка за пощенски паричен превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, който замества касовата бележка и е доказателство за извършено плащане.

Необходимо е клиентът да пази разписката, която се прилага и връща заедно с пратката, ако  той пожелае връщане или рекламация.

Всички пратки са с опция "Преглед преди плащане" (с изключение на пратките до Еконтомат). При отказ на клиента да получи пратката или част от нея, транспортните разходи в двете посоки са за сметка на получателя.

2. Ако желаете да направите подарък, предоставяме възможност и за предварително заплащане на поръчката с банков превод(след завършване на поръчката ще получите банковите данни за нашата сметка ). Изпращането на поръчки, за които е избран начин на плащане с банков превод, се изпращат след получаване на сумата в банковата ни сметка (ще се свържем с Вас по телефон за доуточняване кога да изпратим поръчката).

Последвай ни в Instagram ☺

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки