ПРОДУКТИ
Кошница

Информация за Black Week 2022

  • Обща информация за Black Week 2022

Промоционалната кампания на MagicArt стартира на 9.11.2022 до 17.11.2022г вкл.

Постарали сме се да осигурим достатъчно количества, но предвид преференциалните цени е възможно определени модели да свършат бързо. Когато моделът се изчерпи, автоматично се скрива от сайта.

Както и предишните години, така и тази сме се постарали за бързо и адекватно обслужване, обработване и изпращане на поръчките.Ще се постараем да съхраним и заслужим доверието, което ни гласувате.

 

  • Как се приемат поръчките?

Молим да имате предвид, че добавянето на продукт в кошницата не Ви гарантира запазването му, докато не завършите поръчката и не получите номер и имейл за направената поръчка. Попълвайте коректно данните си и проверявайте телефонният номер. Ако желаете да коригирате направена поръчка, моля бързо отговорете на имейла от поръчката. След изпратена поръчка не можем да коригираме.

Ако имате проблем със завършване на поръчката, моля пишете ни чрез формата за контакт  https://magicartbg.eu/contact-us. Това обаче не гарантира наличност на всичките модели в момента, тъй като продуктите от незавършената поръчка не се запазват и междувременно може да се изчерпят.

  • Кога ще изпратим Вашата поръчка?

Вашата поръчка ще бъде изпратена максимално бързо - възможно е още същия ден, но предвид натоварването е възможно до два дни след поръчката.

След като предадем Вашата пратка на куриера, статусът на поръчката Ви се променя на изпратена. Изпращаме всички поръчки с експресна доставка – за следващия ден или според графика на куриерските фирми Спиди и Еконт за съответното населено място.

  • Кога ще получа моята поръчка?

Молим да имате предвид, че поради струпването на поръчки от много кампании “Черен Петък”, както всяка година, са възможни и много вероятни забавяния от страна на куриерите.

Ако не получите известие от куриер за своята пратка до 5-6 работни дни след направена поръчка, молим да се свържете с нас по имейл за съдействие.

  • По време на кампанията VIP клиентите имат ли допълнителна отстъпка?

Регистрираните клиенти, участващи във VIP програмата за лоялност на MagicArt не могат да се възползват от други намаления, освен текущите за кампанията Black Week 2022. Въпреки това, сумите от поръчките им се натрупват в акаунта. 

  • Важно! 

Клиенти, които имат предишни невзети поръчки поради неоснователни причини, или поръчки, които все още не са си взели от куриерите, могат да поръчват на преференциалните цени след предварително заплащане на поръчката с дебитна карта или банков превод. Запазваме си правото да отказваме поръчки с наложен платеж на нелоялни клиенти.

Моля, не забравяйте, че ние много Ви ценим и държим на лоялността.

 

     ❤ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ И МНОГО ПРЕКРАСНИ ТВОРЧЕСКИ МОМЕНТИ С MAGICART